Skip to main content

ontvangst - lunch - vergaderen

Boek een vergaderruimteOnze Vacatures

Wij zoeken Barista's!

Op dit moment zoeken we vooral barista’s voor onze locaties in:

Amsterdam Oost (Entrada 100)

Amstelveen (Laan van Kronenburg 14)

Amsterdam West (Maassluisstraat 2)

Solliciteer Direct

Wat doen wij?

De Huismeesters verzorgen hoogwaardige receptie, horeca en schoonmaakdiensten. Als goede huismeester zoeken wij op een persoonlijke en eigentijdse manier de verbinding met het bedrijf/kantoor en haar gasten. Zo wordt werk een plek om je thuis te voelen.

Ons fantastische team maakt heerlijke koffie’s, verrassend goede broodjes, zorgt dat gasten zich welkom en gezien weten, organiseert evenementen, borrels, voert receptietaken uit en maakt kantoren en algemene ruimtes schoon.

We werken veel samen met lokale & specialistische leveranciers, zo brengen wij in ons assortiment verrassende en hoogwaardige producten samen. Ook letten we erop scherp geprijsd te blijven, een lunch op het werk moet geen uit-eten worden.

De Huismeesters zijn trots op hun samenwerking met:

Wie wij zijn

Maarten Gouman

Oprichter

Afgestudeerd Sociaal psycholoog en sinds drie jaar huismeester.

Ik wil met De Huismeesters een plek creëren waar je met plezier komt en opgeladen weer weggaat. Voor mij ligt de grootste uitdaging in het doorvertalen en waarborgen van je waarden in een groeiende onderneming.

Martijn Vreeman

Oprichter

Een band scheppen in de 40 seconden waarin je koffie zet: dat is de uitdaging! Door mensen te verrassen met een scherpe observatie, leuke opmerking of een genegen blik wil ik dat de gast zich gezien weet.

Ik probeer iedereen in ons team het zelfvertrouwen te geven om dit elke dag weer te kunnen en te durven doen; alleen dan scheppen wij de mogelijkheid om echt te verbinden.

In mijn 8 jaar bij Koninklijk Theater Carré heb ik geleerd dat niet alleen ‘het product’ het succes bepaalt maar dat de ervaring wordt gedragen door alle mensen er omheen.