Skip to main content

Wie zijn De Huismeesters

Hoogwaardige receptie & espressobar

Ons gezellige team maakt van kantoorpanden een bruisende plek met persoonlijke ontvangst, een fijne sfeer en heerlijke koffie, ontbijt & lunch

Ontdek De Huismeesters
Receptie

Vrolijke ontvangst

Door dicht bij de ingang van een kantoor een espressobar in te richten creëren we op een centrale plek verbinding tussen gebouw, huurders en gasten. We verzorgen de receptie, kennen het pand, helpen gasten en leveranciers op weg en zorgen voor een gastvrije ontvangst met geweldige koffie, verse taart en gezonde lunch voor een toegankelijke prijs.

Zo wordt de hal een multifunctionele ontmoetingsplek waar huurders en gasten even ‘thuiskomen’, de krant lezen, overleggen en werken maar ook terecht kunnen met al hun vragen.

Espressobar

Onze Huismeesters

Alle Huismeesters zijn goed opgeleide Baristas. Door nieuwe collega’s eerst goed in te werken op één van onze locaties kan iedereen die bij ons achter de espressobar staat vanaf dag 1 heerlijke koffie bereiden en netjes en hygiënisch werken. Gedurende het jaar bieden wij het hele team koffie en HACCP trainingen aan op verschillende niveaus zodat iedereen zich op deze gebieden blijft ontwikkelen.

Maar naast de technische vaardigheden is het voor ons nog veel belangrijker dat onze Huismeesters vrolijk, geïnteresseerd en gastvrij zijn. Vanuit de overtuiging dat horecavaardigheden aan te leren zijn maar oprechte interesse van binnenuit komt, selecteren wij bij sollicitatiegesprekken sterk op interesse, vriendelijkheid en een open uitstraling.

Zo zorgen we dat er een geweldig leuk team staat dat op een gastvrije manier de verbinding zoekt met huurders, gasten en leveranciers.

Assortiment

Blijven Verrassen

Wij staan voor een kwalitatief hoog en goed betaalbaar assortiment, een kop koffie, tussendoortje, broodje of salade op het werk moet geen fortuin kosten. Door samen te werken met getalenteerde leveranciers kunnen wij producten aanbieden waar we zelf warm voor lopen en onze gasten steeds opnieuw mee verrassen.

Met o.a. geweldige koffie van Noble Tree, verse soep van Tina, Carla’s bananenbrood en onze heerlijke en gezonde Huismeester broodjes, wraps, dagspecials en salades hebben wij een fantastisch assortiment waar iedereen blij van wordt. Je kan zowel voor een snel broodje to-go als een uitgebreide lunch in het café bij ons terecht!

Wij zijn trots op onze samenwerking met:

Team

Martijn (Vreeman) en Maarten (Gouman) zijn dit avontuur

geleden op 2 locaties gestart. Martijn vanuit zijn horeca en evenement achtergrond bij Theater Carré, Maarten als sociaal-psycholoog met een liefde voor koffie.

Inmiddels hebben we een geweldig team van Huismeesters, zorgen wij dat op 17 locaties alles perfect geregeld is en verblijden we elke dag honderden gasten en huurders met heerlijke koffie en broodjes. Door te zorgen dat ook aan de achterkant alles klopt door middel van goede begeleiding, locatie & regio verantwoordelijken, trainingen, updates en communicatie systemen zorgen we niet alleen dat onze gasten maar ook al onze Huismeesters zich elke dag gezien weten.

We zien er naar uit om de komende jaren door te groeien naar 20 locaties. Verdient jouw kantoor een Huismeester?  We maken graag kennis!

Martijn en Maarten