Skip to main content

Werken bij:

De Huismeesters - Cateringmedewerker Utrecht Papendorp

De leukste baan van Nederland!

Voel jij je gelijk thuis in een bedrijfsrestaurant? Zorg jij graag elke dag voor dezelfde dankbare gasten op een vaste locatie? Kom dan werken bij De Huismeesters Utrecht.

Solliciteer direct!

Werken bij
De Huismeesters

Huismeesters zijn:

Vrolijk & Sociaal

Je houdt van mensen, vindt het leuk je gasten echt te leren kennen en mensen positief te verrassen

Teamplayer

Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken, je bent communicatief sterk en wil samen successen vieren

Gemotiveerd

Je vindt het leuk om hard en secuur te werken, mee te denken en een stap extra te zetten om mensen te verassen en processen te verbeteren

Servicegericht

Je wil perfecte lunches voorbereiden om onze gasten te verblijden!

Voor een van onze gloednieuwe locaties in Utrecht Papendorp zoeken we een zelfstandig werkende cateringmedewerker. Op deze locatie verzorgen we overdag behalve de koffie in de koffiebar ook de volledige lunch in het bedrijfsrestaurant en regelmatig een afsluitende borrel aan het einde van de werkdag. Je maakt mensen blij met het verzorgen van een lekker lunch of een gezellige borrels.

Als cateringmedewerker werk je mee op de locatie en verzorg je samen met de Locatie Verantwoordelijke de dagelijkse gang van zaken. Jij bereidt het eten en drinken van de gasten; je verzorgt zowel de voorbereidingen als de uitvoering en naderhand zorg je dat alles weer op orde is voor de dag erna. Het buffet is onder jouw scherpe blik altijd goed gevuld is en je vult aan indien nodig. De vergaderlunches staan altijd op het juiste moment klaar, zo bouw je echt een band met de plek en de gasten en is elke dag alles weer top geregeld.
Tegelijkertijd zorg je dat onze gasten zich altijd gezien voelen. De nadruk ligt hierbij op persoonlijke service en het ’verkopen’ van plezier.

Wie zoeken wij?
Werk je graag netjes en schoon, ben je een echte aanpakker en neem je initiatieven? Heb je ervaring op het gebied van bedrijfscatering en als barista? Ben je flexibel en vind je het ook leuk om gasten blij te maken?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een brutosalaris van € €13,50 – €14,50 per uur
  • Tegemoetkoming in reiskosten
  • Leuke locatie met ervaren leidinggevende
  • Een gezellige werksfeer
  • 3 dagen in de week (i.i.g. woensdag)

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature, dan zijn we erg benieuwd naar jou en drinken we graag een kop koffie!

Ben jij onze nieuwe collega?

Solliciteer direct! 👇🏼